WAT DOET LEKKERNEIJ VOOR JOU?

Lekkerneij is mobiel, met de vintage caravan breng ik lekkers & sfeer op locatie.

Mijn werkstijl is professioneel met een enthousiaste en toegankelijke insteek.  Ik sta van nature dicht bij mensen en denk graag actief mee om precies dat te realiseren wat jij nodig hebt voor jouw (bedrijfs-) event of bijzondere moment.

Lees hieronder wat ik voor je kan doen.
Of laat me hier direct weten wat je vraag is!

CARAVAN & KOFFIE 

Met de caravan is Lekkerneij in te zetten voor het flammkuchen-feestje -zie hiernaast- en nu ook voor de lekkerste koffie & taart!

Met koffie & taart vanuit de caravan kan ik een originele bijdrage leveren aan bedrijfsevents, aan promotionele momenten, een verjaardag of jubileum maar ook bijvoorbeeld bij een uitvaart met een ceremonie op een alternatieve locatie.
Ik kan als gastvrouw ook gasten bij een event met koffie ontvangen en welkom heten, en voorzien van een folder, een programma, of andere communicatie.

Wat betreft die koffie… Ik heb bewust gekozen voor de verantwoorde koffiebonen van Peeze, een duurzaam bedrijf met een lange geschiedenis en – redelijk lokaal- in Arnhem. Ook bij Lekkerneij Dorpskantine heb ik altijd met volle tevredenheid met Peeze gewerkt om de lekkerste koffie te kunnen serveren. Nu kan ik vanuit de caravan diverse heerlijke koffies, thee en verse munt en/of gemberthee verzorgen. En de taart kan uit mijn eigen keuken komen, of van elders, afhankelijk van jouw wensen.

Uiteraard kunnen we ook koffie, thee & flammkuchen combineren. Bijvoorbeeld op een bruiloft of jubileum :-)

Lekkerneij kan het verschil maken door in te spelen op persoonlijke wensen en natuurlijk omdat we unieke service brengen op jouw locatie!

Heb je een idee, vraag, wens? Mail mij op lekkers@lekkerneij.nl of klik hier .  Ik denk heel graag met je mee!

met hartelijke groet,
Saskia

FLAMMKUCHEN CATERING

Wij verzorgen op jouw locatie unieke catering voor gezelschappen van 30 – 60 personen. Vanuit onze rollende keuken bakken we de allerlekkerste flammkuchen, tot maar liefst 10 verschillende soorten met verse ingredienten en voor elk wat wils!

Dit is het idee

We willen dat jij en je gasten plezier hebben. Daarom hoeft niemand in de rij voor de foodtruck te staan. Bij ons zijn er geen wachttijden. We bakken, snijden onze flammkuchen in stukjes van handformaat en serveren deze vanaf de plank uit. Hierdoor wordt er voor veel gasten tegelijk gezorgd,
kunnen al onze heerlijke varianten uitgeprobeerd worden, is er geen bestek of servies nodig en heb je alle tijd om te kletsen of te dansen – dat is tenslotte wat telt!

De Goed Gevulde Varkens en Kippen

Ingredienten & duurzaamheid

We gebruiken verse ingredienten van de beste kwaliteit. En zo veel mogelijk van verantwoorde lokale leveranciers. Zoals onze super lekkere gerookte spekjes op de Elzasser Original. Die komen van Inge’s  “Goed Gevulde Varkens” uit Halle. We kiezen hier bewust voor omdat duurzaamheid en diervriendelijkheid voor ons belangrijk zijn. En wat van dichtbij komt hoeft niet veel kilometers af te leggen. En deze varkens -voor 25% wild zwijn- worden 100% gevoed met lokale reststromen, dus al hun voer is goed eten dat anders weggegooid zou worden. Verder maken wij veel heerlijke vegetarische flammkuchen. Wij werken nauwkeurig zodat we weinig restanten hebben en wat we hebben scheiden we of verwerken we op andere manieren. Uiteraard gebruiken we zo min mogelijk wegwerpmaterialen.

En wat zijn de kosten?

Wij bakken en serveren flammkuchen gedurende 2 uur voor €19,50 per persoon. Dat is dus inclusief sfeervolle entourage en enthousiaste & gastvriendelijke bediening. En als iedereen genoeg gegeten heeft ruimen we alles op en laten dan alleen blije mensen achter :-)

Exclusieve Aanrader voor liefhebbers & levensgenieters;
—   Flammkuchen Feestje – Achterhoek’s Beste —
Hierbij gebruiken we alleen de allerbeste Achterhoekse producten om de flammkuchen mee te beleggen! Klik hier voor meer info

TIP: Maak je event compleet door koffie, thee, taart EN flammkuchen door ons te laten verzorgen!