WAT DOET LEKKERNEIJ VOOR JOU?

Lekkerneij is mobiel, met de vintage caravan breng ik lekkers & sfeer op locatie.

Mijn werkstijl is professioneel met een enthousiaste en toegankelijke insteek.  Ik sta van nature dicht bij mensen en denk graag actief mee om precies dat te realiseren wat jij nodig hebt voor jouw (bedrijfs-) event of bijzondere moment.

Lees hieronder wat ik voor je kan doen.
Of laat me hier direct weten wat je vraag is!

KOFFIE & LEKKERS DE LUXE

Lekkerneij is ook beschikbaar voor koffie & lekkers de luxe! Ik werk samen met de beste banketbakkers uit de regio.

Met koffie & zoete lekkerneijen vanuit de vintage caravan kan ik een originele bijdrage leveren aan bedrijfsevents, aan promotionele momenten, een verjaardag of jubileum maar ook bijvoorbeeld bij een uitvaart met een ceremonie op een alternatieve locatie.
Ik kan als gastvrouw gasten bij een event met koffie ontvangen en welkom heten, en voorzien van een folder, een programma, of andere communicatie.

Wat betreft die koffie… Ik heb bewust gekozen voor de verantwoorde koffiebonen van Peeze, een duurzaam bedrijf met een lange geschiedenis en – redelijk lokaal- in Arnhem. Ook bij Lekkerneij Dorpskantine heb ik altijd met volle tevredenheid met Peeze gewerkt om de lekkerste koffie te kunnen serveren. Nu kan ik vanuit de caravan diverse heerlijke koffies, thee en verse munt en/of gemberthee verzorgen. En de taart kan uit mijn eigen keuken komen, of van elders, afhankelijk van jouw wensen.

Uiteraard kunnen we ook koffie, thee & flammkuchen combineren. Bijvoorbeeld op een tuinfeest, bruiloft of jubileum. 

Lekkerneij kan het verschil maken door in te spelen op persoonlijke wensen en natuurlijk omdat we unieke service brengen op jouw locatie!

Heb je een idee, vraag, wens? Mail mij op lekkers@lekkerneij.nl of klik hier .  Ik denk heel graag met je mee!

met hartelijke groet,
Saskia

FLAMMKUCHEN 

Wij verzorgen op jouw locatie unieke catering voor gezelschappen vanaf 75 personen. We stellen onze vintage caravan op waar je het wenst en creeeren een sfeervolle entourage met enkele zitplaatsen. Vanuit onze rollende keuken bakken we de allerlekkerste flammkuchen! Gasten kunnen kiezen uit een aantal populaire soorten, die we vooraf afstemmen.  We geven ze uit op handformaat of in slices waardoor ze uitermate geschikt zijn als lekkere snack. Optioneel kunnen we bediening aanbieden, of een groter formaat flammkuchen als het een maaltijd mag zijn. Ook verdere aankleding met bijvoorbeeld persoonlijke tekstborden, extra zitplaatsen, statafels of decoratie is optioneel mogelijk.

Vraag ons om een aanbod op maat!

TIP: Maak je event compleet door ons koffie & lekkers de luxe en flammkuchen te laten verzorgen!

P.S. We gebruiken verse ingredienten van de beste kwaliteit. En zo veel mogelijk van verantwoorde lokale leveranciers. Zoals onze super lekkere gerookte spekjes op de Elzasser Original. Die komen van Inge’s  “Goed Gevulde Varkens” uit Halle. We kiezen hier bewust voor omdat duurzaamheid en diervriendelijkheid voor ons belangrijk zijn. En wat van dichtbij komt hoeft niet veel kilometers af te leggen. Verder maken wij veel heerlijke vegetarische flammkuchen. Wij werken nauwkeurig zodat we weinig restanten hebben en wat we hebben scheiden we of verwerken we op andere manieren. Uiteraard gebruiken we zo min mogelijk wegwerpmaterialen.