WAT DOET LEKKERNEIJ VOOR JOU?

Lekkerneij is flexibel; met de caravan bied ik catering- en / of gastvrouwservice op locatie.

Mijn werkstijl is professioneel met een enthousiaste en toegankelijke insteek.  Ik sta van nature dicht bij mensen en denk graag actief mee om precies dat te realiseren wat jij nodig hebt voor jouw (bedrijfs-) event of bijzondere moment.

Lees hieronder over de 2 concepten waarmee ik graag de weg op ga!
Kies voor  “gastvrouw & caravan” of voor het full service “flammkuchen – all you can eat” aanbod

Of laat me hier direct weten wat je vraag is!

GASTVROUW & CARAVAN

Gastvrouw ben ik van nature. Ik ben op m’n best als ik mensen in de watten kan leggen. Als ik ze een mooie tijd kan bezorgen met ontspanning, lachen & genieten van lekker eten. Maar ik ben ook graag dienstverlener bij serieuze gelegenheden en zakelijke momenten. Als ik kan bijdragen aan positieve ontwikkelingen die enthousiast en blij maken. Of ondersteunend aanwezig zijn bij een afscheid, ook dat is een waardevol onderdeel waar ik graag mijn aandacht aan schenk.

En dan die caravan, mijn fijne vintage sleurhut. Dat is een rollend keukentje, maar ze heeft ook andere talenten. Zo kan ze charmeren, opvrolijken, ondersteunen, inspireren en verbinden :-) De caravan kan met haar aanwezigheid net die andere sfeer brengen waar je naar zoekt. Bijvoorbeeld bij een open dag of opening van een bedrijf. Zet de caravan er bij met mij als enthousiaste gastvrouw en geef belangstellenden zo een warm welkom. Denk ook aan presentaties, proeverijen, sportieve of toeristische events, en ook andere bijzondere momenten, bijvoorbeeld een uitvaartceremonie op een prachtige buitenlocatie.

Lekkerneij kan het verschil maken door tegemoet te komen aan persoonlijke wensen. Met de caravan als middel en mijn gastvrouwschap als ondersteuning.

Kleine voetnoot;  ik leef en werk bewust en ben dus niet “iemand die alles kan verkopen”. Mijn affiniteit ligt bij echte duurzame innovatie, nieuwe verantwoorde manieren van ondernemen, ambachtelijkheid en creatieve business. Vraag mij daarom niet om kiloknallers te promoten, dat doe ik niet. Gelukkig groeit het aantal mooie (Achterhoekse) bedrijven & organisaties en kan er dus heul veul wel!

Als gastvrouw – met mijn caravan – ben ik inzetbaar per dag of dagdeel, prijs op aanvraag.
Heb je een idee, vraag, wens? Mail mij op lekkers@lekkerneij.nl   Ik denk heel graag met je mee!

met hartelijke groet,
Saskia

FLAMMKUCHEN CATERING

Wij verzorgen op jouw locatie unieke catering voor gezelschappen van 30 – 80 personen. Vanuit onze rollende keuken bakken we de allerlekkerste flammkuchen, tot maar liefst 10 verschillende soorten met verse ingredienten en voor elk wat wils!

Dit is het idee

We willen dat jij en je gasten plezier hebben. Daarom hoeft niemand in de rij voor de foodtruck te staan. Bij ons zijn er geen wachttijden. We bakken, snijden onze flammkuchen in stukjes van handformaat en serveren deze vanaf de plank uit. Hierdoor wordt er voor veel gasten tegelijk gezorgd,
kunnen al onze heerlijke varianten uitgeprobeerd worden, is er geen bestek of servies nodig en heb je alle tijd om te kletsen of te dansen – dat is tenslotte wat telt!

De Goed Gevulde Varkens en Kippen

Ingredienten & duurzaamheid

We gebruiken verse ingredienten van de beste kwaliteit. En zo veel mogelijk van verantwoorde lokale leveranciers. Zoals onze super lekkere gerookte spekjes op de Elzasser Original. Die komen van Inge’s  “Goed Gevulde Varkens” uit Halle. We kiezen hier bewust voor omdat duurzaamheid en diervriendelijkheid voor ons belangrijk zijn. En wat van dichtbij komt hoeft niet veel kilometers af te leggen. En deze varkens -voor 25% wild zwijn- worden 100% gevoed met lokale reststromen, dus al hun voer is goed eten dat anders weggegooid zou worden. Verder maken wij veel heerlijke vegetarische flammkuchen en kunnen we extra luxe toppings toevoegen waar dat gewenst is. Wij werken nauwkeurig zodat we weinig restanten hebben en wat we hebben scheiden we of verwerken we op andere manieren. Uiteraard gebruiken we zo min mogelijk wegwerpmaterialen.

En wat zijn de kosten?

Wij bakken “all you can eat” flammkuchen gedurende 2 uur voor €19,50 per persoon. Dat is inclusief sfeervolle entourage en enthousiaste & gastvriendelijke bediening. Extra luxe toppings kunnen we toevoegen tegen meerprijs. En als iedereen genoeg gegeten heeft ruimen we alles op en laten dan alleen blije mensen achter :-)