ERVARINGEN

We hebben allemaal erg genoten en iedereen was positief over alle lekkere flammkuchen! Erg leuk met de caravan en de krijtborden. Geeft meteen een fijne sfeer!
–  Opening Van Raam Ideeenfabriek, februari 2022 – 

Jolien en collega's, Van Raam
We hebben allemaal erg genoten en iedereen was positief over alle lekkere flammkuchen! Erg leuk met de caravan en de krijtborden. Geeft meteen een fijne sfeer!  -  Opening Van Raam Ideeenfabriek, februari 2022

“50 jaar getrouwd en veel gekampeerd met tent, caravan en buscamper. Daar hoort een passend feestje bij. Met de Zweedse tipi-tent en de foodcaravan van Lekkerneij op het versierde Zwiepse erf is dat wonderwel gelukt. Het leek wel een klein festival volgens de twee flammkuchenbakkers. Wij en onze gasten kijken terug op een sfeervol en gezellig feest. Niet in het minst door de heerlijke flammkuchen-tapas die gastvrouw Saskia professioneel serveerde. Met ook nog het zonnetje erbij was het een dag die bij iedereen in de smaak viel”.

Familie van Lienden

“Afgelopen zaterdag zeer geslaagd buurtfeest gehad. Het eten werd verzorgd door Lekkerneij met de foodtruck. Heerlijke flammkuchen gegeten in veel verschillende smaken. Van zoet tot hartig. En we konden lekker op onze stoel blijven zitten, want het werd geserveerd aan tafel. Lekkerneij, bedankt voor de heerlijke flammkuchen en de fijne bediening 👍 Groetjes Leo Kemper namens buurtvereniging Klaproosstraat”
augustus 2021

En wat was het gezellig, zeker toen onze jongste “collega” in de bediening kwam helpen; Klaproosstraat- Lenthe!   :-)