MEI 2020: Door een samenloop van omstandigheden heb ik besloten Lekkerneij Dorpskantine per 1 juni 2020 te sluiten. Hoe ik tot dit besluit ben gekomen kun je hier lezen.

UPDATE OKTOBER 2020:

Er lag nog een droom op de plank, al een jaartje of 10 zelfs, en die ben ik nu aan het waarmaken:
Lekkerneij is in transformatie van een fysieke naar een mobiele hotspot!  Lekkerneij zal als sfeervolle rollende keuken met een fraaie caravan op locatie inzetbaar zijn! We gaan dus kleinschalig verder met onder andere onze specialiteit de warme flammkuchen, en deze maken we straks nog lekkerder dan voorheen! We gaan namelijk zoveel mogelijk van de beste kwaliteits ingredienten uit de Achterhoek gebruiken. De caravan wordt momenteel onder handen genomen door Jeroen, de foodtruckbouwer uit Harreveld. Nog eventjes geduld dus, maar bedenk maar vast voor welke gelegenheid wij straks op jouw feestje de boel mogen opleuken met sfeer & lekkers…. een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, klantendag, jubileum, opening, straatfeest?

Je ziet het, we denken alvast voorbij Corona. En zelfs in het Corona tijdperk zullen er (straks) zeker mogelijkheden zijn, juist dan zelfs. Want op een buitenlocatie kan gezelligheid & veiligheid met afstand juist goed te combineren zijn!
En plannen maken kan altijd :-)

Alle ontwikkelingen deel ik op social media; ik zou het heel leuk vinden als je in dit proces met me mee kijkt,  volg Lekkerneij daarom op Facebook  en Instagram !

Tot ziens, en in de tussentijd; geniet van wat wel kan & blijf gezond!

met hartelijke groet,
Saskia Neijland