Over onze Koffie:
Omdat koffie onze “core business” is  werken wij continue aan onze koffie-skills. Inmiddels heeft eigenaar Saskia de internationaal erkende SCAE Barista Foundation & Intermediate certificaten behaald. Wij blijven trainen en leren, zowel intern als bij onze koffiebrander Peeze en bij hoog aangeschreven trainers op het gebied van koffie. (bijvoorbeeld bij meervoudig kampioen Rose van Asten, Your Coffee Companion)
Kom dus beslist onze koffie specialiteiten proeven! Probeer bijvoorbeeld onze Sticky Fingers ; een volromige latte macchiato met caramel…… mmmmm, lekker! Hou je minder van melk maar juist wel van koffie bestel dan de doppio; een prachtige dubbele espresso, uiteraard geserveerd met een glaasje water.  Wij blijven nieuwe recepten toevoegen, in het najaar komt er bijvoorbeeld een mooie HIGH KOFFIE bij! En we willen nog veel meer, maar dat verklappen we nog niet!

Over ons Eten:
Bij Lekkerneij Dorpskantine in Varsseveld kun je lekker lunchen. We maken met liefde luxe belegde broodjes, bakken verse flammkuchen in de steenoven, serveren u een uitsmijter of een goed gevulde frisse salade. We gebruiken waar het kan streekgebonden producten, bij voorkeur biologisch en van het seizoen. Bekijk de menukaart elders op deze pagina.
Op veler verzoek is ons aanbod ook aangevuld met een heerlijke uitgebreide HIGH TEA. Geniet bij onze 3 gangen verwennerij van warme & koude, zoete & hartige lekkerneijen, onbeperkt kwaliteitsthee en neem vooral lekker de tijd om samen te zijn.  Onze ervaring leert inmiddels, dat je er met gemak 2,5 uur over kunt doen ;-). Wel even reserveren, minimaal 24 u vooraf, telefonisch of in de zaak.

Over Meenemen:
Geen tijd om te gaan zitten? Of juist toe aan een wandeling tijdens de lunchpauze van een lange werkdag? Bestel een broodje en neem het mee! Dat kan ook met de koffie en thee trouwens, met onze Peeze “to go” bekers.

Broodje bestellen: Bel 0315- 23 80 63 of kom even persoonlijk bij ons aan.

Over Service voor Bedrijven:
Bij Lekkerneij maken we ook lekkere broodjes voor bedrijven, op bestelling. Wij kunnen dit ook bezorgen. Wij denken dat goede voeding bijdraagt aan goed werk, en goed presteren.
Bel ons op 0315-238063  voor overleg over de mogelijkheden. En waar het natuurlijk om gaat; hoe smaakt dat dan? We brengen graag een gratis proefpakket op bedrijfslocaties in en rondom Varsseveld!

 

*** De dorpskantine is een plek waar je kunt genieten van lekker eten en drinken, waar je makkelijk even binnenloopt voor een praatje, waar je elkaar treft,  met een collega/klant overleg voert, (samen-)werkt, nieuwe dingen ontdekt, inspiratie op doet, inlogt op je facebookaccount want: gratis wifi, of gewoon een beetje kunt dagdromen boven je latte macchiato of -verse munt- thee ***