Wij zijn genomineerd – EN INMIDDELS VERKOZEN TOT LEUKSTE restaurant binnen de gemeente Oude IJsselstreek! Alle stemmers HARTELIJK BEDANKT!

Bij Lekkerneij Dorpskantine in Varsseveld kun je lekker lunchen. We maken met liefde mooi belegde broodjes, bakken een verse flammkuchen in de steenoven, serveren u een uitsmijter of zetten een heerlijke kop Peeze koffie of thee. We gebruiken waar het kan streekgebonden producten, bij voorkeur biologisch en van het seizoen.

We schenken – sinds voorjaar 2017 – ook mooie biologische wijnen en het heerlijke Gulpener Ur- Pils! Daarnaast keuze uit wisselende speciaalbieren zoals Ur-Hop van Gulpen, Lieffmans (on the rocks), Korenwolf witbier.  Kom genieten van een glas wijn bij een flammkuchen of op t terras van een koud biertje.

Op veler verzoek is ons aanbod ook aangevuld met een heerlijke uitgebreide high tea. Geniet van onze 3 gangen verwennerij van uiteenlopende lekkerneijen, onbeperkt kwaliteitsthee en neem vooral lekker de tijd om samen te zijn.  Onze ervaring leert inmiddels, dat je er met gemak 2,5 uur over kunt doen ;-). Wel even reserveren, minimaal 24 u vooraf, telefonisch of in de zaak.

Geen tijd om te gaan zitten? Of juist toe aan een wandeling tijdens de lunchpauze van een lange werkdag? Bestel een broodje en neem het mee! Dat kan ook met de koffie en thee trouwens, met onze Peeze “to go” bekers.

Broodje bestellen: Bel 0315- 23 80 63 of kom even persoonlijk bij ons aan.

Bij Lekkerneij maken we ook lekkere broodjes voor bedrijven, op bestelling. Wij denken dat goede voeding bijdraagt aan goed werk, en goed presteren.
Bel ons voor overleg over de mogelijkheden. En waar het natuurlijk om gaat; hoe smaakt dat dan? We brengen graag een gratis proefpakket op bedrijfslocaties in en rondom Varsseveld.

*** De dorpskantine is een plek waar je kunt genieten van lekker eten en drinken, waar je makkelijk even binnenloopt voor een praatje, waar je elkaar treft,  met een collega/klant overleg voert, (samen-)werkt, nieuwe dingen ontdekt, inspiratie op doet, inlogt op je facebookaccount want: gratis wifi, of gewoon een beetje kunt dagdromen boven je latte macchiato of -verse munt- thee ***